Instrumente de încredere pentru un web designer

📝 Notion

Notion este un instrument de productivitate all-in-one care te ajută să organizezi proiectele și ideile într-un mod eficient. Cu Notion, poți urmări progresul proiectelor, gestiona sarcinile și crea layout-uri pentru site-urile web. Acesta este un instrument excelent pentru a păstra totul organizat și la îndemână.

De asemenea poți crea portaluri individuale pentru clienții tăi unde să incluzi materialele pe care le lucrezi, sa-l ții la curen cu statusul proiectelor, poți stoca actele, materialele, tutorialele chiar si anumite date și parole la care să aveți amândoi acces.

Clienții vor aprecia faptul ca ești organizat și transparent, iar tot procesul de creație va fi mult mai ușor și pentru tine.

Beneficii:

 • 🎯 Gestionare eficientă a proiectelor: Notion te ajută să îți gestionezi proiectele într-un mod clar și eficient.
 • 🚀 Ușor de folosit: Interfața este intuitivă și ușor de învățat, ceea ce îți permite să începi să lucrezi imediat.
 • 📦 Flexibilitate în organizarea informațiilor: Notion îți permite să organizezi informațiile în funcție de nevoile și preferințele tale.

🎨 Figma

Figma este un instrument de design colaborativ care permite designerilor să creeze, să testeze și să itereze design-urile în timp real. Cu Figma, poți colabora cu alți designeri și clienți în timp real, ceea ce îți permite să faci schimbări și să obții feedback instant.

Desigur Figma poate fi utilizat cu ușurință la anumite prezentări, la crearea structurii și a hărții website-ului sau alte infografice și explicații vizuale.

Beneficii:

 • 👥 Colaborare în timp real: Figma permite colaborarea în timp real, ceea ce îți permite să lucrezi împreună cu echipa ta în același timp.
 • 🛠️ Versatilitate în crearea de prototipuri: Figma oferă o gamă largă de unelte și funcții care îți permit să creezi prototipuri versatile și interactive.
 • 🔗 Integrare cu alte instrumente de design: Figma se integrează ușor cu alte instrumente de design, ceea ce îți permite să îți îmbunătățești și să îți eficientizezi fluxul de lucru.

🎉 Canva

Canva este o platformă de design grafic care oferă o mulțime de șabloane și elemente de design pentru a crea grafică atractivă pentru site-urile web și nu numai. Cu Canva, poți crea rapid și ușor design-uri atractive, fără a avea nevoie de abilități avansate de design.

Știu, știu, de ce nu am spus Photoshop sau Illustrator. Nu veniți cu furcile după mine colegi designeri, doar încerc să-mi ușurez munca. Un alt motiv pentru care îl folosesc este faptul că o parte din clienți își crează singuri materiale vizuale, iar eu le creez doar template-ul.

Beneficii:

 • 📚 Multitudine de șabloane și elemente de design: Canva oferă o gamă largă de șabloane și elemente de design, ceea ce îți permite să creezi design-uri unice și atractive.
 • 👍 Ușor de folosit pentru non-designeri: Interfața este ușor de folosit, ceea ce înseamnă că și cei care nu sunt designeri pot crea design-uri impresionante.
 • ⚡ Capacitate de a crea rapid conținut vizual atractiv: Cu Canva, poți crea rapid conținut vizual atractiv fără a avea nevoie de cunoștințe avansate de design.

🖥️ WordPress, Elementor & Oxygen Builder

WordPress este un sistem de gestionare a conținutului care permite crearea de site-uri web. Elementor și Oxgen Builder sunt constructori de pagini pentru WordPress care permit crearea de pagini web personalizate fără a necesita cunoștințe de cod.

Beneficii:

 • 🧩 Flexibilitate în design: WordPress, împreună cu Elementor și Oxgen Builder, îți oferă flexibilitatea de a crea site-uri web personalizate.
 • 🛠️ Ușor de personalizat: Aceste instrumente sunt ușor de folosit și de personalizat, ceea ce îți permite să creezi site-uri web unice.
 • 🚀 Adăugarea și modificarea conținutului este simplă și rapidă: Adăugarea și modificarea conținutului pe site-urile web create cu WordPress, Elementor și Oxgen Builder este o sarcină simplă și rapidă.

📣 Aceste instrumente sunt esențiale pentru orice designer web. Fiecare dintre ele îți poate îmbunătăți fluxul de lucru, îți poate îmbunătăți design-urile și îți poate facilita colaborarea cu alți membri ai echipei. Investește timp în a învăța să le folosești și vei vedea cum calitatea și eficiența muncii tale vor crește considerabil.

Fă-ți apariția în online!

Află de ce are nevoie imaginea afacerii tale. Programează 45 min. de consultanță GRATUITĂ și află de ce are nevoie afacerea ta în mediul online.

Toate drepturile rezervate Webkatz 2024

Utilizăm cookies

Pentru a îmbunătăți experiența ta website, utilizăm cookies.