The Famous Band

1. Identitatea vizuală

Crearea logo-ului pentru The Famous Band a fost o provocare, numele este lung, iar ideile pentru fonturi și culori prea multe 🤔. După câteva discuții mai amănunțite despre programul lor artistic, stil muzical și servicii am ajuns la o concluzie: Culori care să sugereze serile elegante ale evenimentelor, un pic de spark ✨ și un font funky…și…ta daaa.

2. Website-ul

Fiecare afacere și website are obiectivul său, în majoritatea cazurilor website-urile de prezentare acela este de contact. Pentru cei de la The Famous Band am creat un formular de contact mai complex pentru ai ajuta să economisească timp în discuțiile cu potențialii clienți, acesta conține pe lângă clasicele nume, prenume, email, telefon și data în care va fi evenimentul, ce fel de eveniment este, în ce oraș se ține și numărul de invitați.

Un alt aspect important pentru un astfel de website a fost prezentarea echipei și implementarea galeriilor foto și video.

Și bineînțeles să nu uităm de CTA-ul bine plasa pe homepage.

Fă-ți apariția în online!

Află de ce are nevoie imaginea afacerii tale. Programează 45 min. de consultanță GRATUITĂ și află de ce are nevoie afacerea ta în mediul online.

Toate drepturile rezervate Webkatz 2024

Utilizăm cookies

Pentru a îmbunătăți experiența ta website, utilizăm cookies.