În perioada 30 noiembrie - 3 decembrie suntem în vacanță 😴

Site de prezentare

Site-uri care te reprezintă

01

Design modern și personalizat

Pentru a converti dar și pentru ați crește brandul ai nevoie de un website cu un design curat, modern și care îți identifică instant afacerea și produsele dintr-o singură privire.

02

Administrare ușoară

Adaugă articole, modifică text și imagini cu ușurință. La finalizarea site-ului vei primi training în utilizarea CMS-ului.

03

Cele mai bune practici​

Pentru ca vizitatorii să rămână pe website-ul tău respect cele mai bune practici, astfel nu vei avea probleme cu viteza de încărcare, SEO, accesibilitatea și imaginile.

04

Formulare de contact

Deobicei obiectivul unui site de prezentare este cel de a obține apeluri, cereri de ofertă sau solicitări de programări. Îți voi integra tot ce ai nevoie pentru ca site-ul tău să aducă plus valoare afacerii tale și să devină profitabil.

05

Site-uri portofoliu

Fie că ești fotograf/videograf, designer, pictor sau vrei să-ți expui munca într-un mod profi, te ajut să-ți pui amprenta pe website.

06

Alte integrari

Poți integra o multitudine de funcționalități. Cele mai importante sunt: trust badges, chat online (Messenger/WhatsApp), pop-ups.

07

Optimizare SEO

Pentru a putea fi relevant și printre primii în căutările utilizatorilor ai nevoie de optimizare SEO și o structură a website-ului construită pe cuvintele și frazele tale cheie.

08

Indexare

Indexarea și configurarea sitemap-urilor îți vor permite să ai site-ul vizibil și prezent pe internet. Google va putea vedea ți identifica cu ușurință website-ul.

Design direct la subiect fără bullshit

Programează 45 min. de consultanță GRATUITĂ și află de ce are nevoie afacerea ta în mediul online.

Solicită ofertă

Începe să construiești imaginea online a afacerii tale

Softuri & platforme

Ce utilizez în crearea siteurilor de prezentare?

Utilizez WordPress ca CMS, dar builder-ul îl voi alege în funcție de complexitatea designului și funcțiilor dorite.

Figma

Figma este un tool de design. Inainte de implementa website-ul si inainte de a fi live, voi crea un prototip al site-ului pentru a ști 100% cum va arăta acesta și care va fi structura sa, astfel lucrăm eficient și rapid.

Elementor & Oxygen

Acestea sunt builderele folosite în construirea website-ului. În funcție de ce îți dorești să obții voi alege unul din ele, ambele fiind des utilizate și optimizate pentru a nu încărca website-ul.

Cele mai utilizate plugin-uri de optimizare

Yoast, RankMath sau LighSpeed și multe altele ne ajută să șlefuim site-ul până acesta devine profitabil și ușor de utilizat, iar tu obții rezultatele dorite.

Investește în afacerea ta

Prețuri & pachete

Alege pachetul care ți se potrivește și solicită o ofertă pentru a primi o estimare de preț corectă

Basic

de la

 € 850

Potrivit pentru afacerile mici și freelanceri

Standard

de la

1200

Potrivit pentru afacerile în creștere sau pentru bloguri

Pro

de la

2000

Potrivit pentru afacerile mari

Răspunsul e aici

Întrebări frecvente

Nu, mentenața nu este inclusă în prețurile website-urilor. In pachetele Pro este inclusă o lună de mentenață, însă după terminarea acesteia este necesar încheierea unui contract de mentenanță dacă se dorește continuarea colaborării.

După stabilirea tuturor cerințelor, semnăm un contract de prestări servicii în care specificăm toate detaliile proiectului. La semnarea contractului se achită un avans de 50% din contravaloarea proiectului, iar diferența se achită înainte de lansarea website-ului.

Da, conținutul paginilor, text și imagini este asigurat de către client. În cazul în care consideri că nu ești foarte priceput în ale scrisului pot interveni asupra textului contra cost.

Timpul de execuție poate varia de la 2 săptămâni până la 5. Acest interval se poate modifica în funcție de rapiditatea feedback-ului primit din partea ta și complexitatea site-ului. De asemenea trebuie să te asiguri că ai pregătit tot conținutul care va fi pe site.

Nu, creearea bannerelor este un serviciu separat de graphic design si se consideră un extra cost.

Ofer găzduire în care vei dori să achiți site-ul în rate, însă recomandarea mea este să-ți achiziționezi domeniul și găzduirea pe firma ta.

Utilizăm cookies

Pentru a îmbunătăți experiența ta website, utilizăm cookies.