Prezintă-ți afacerea și atrage noi potențiali clienți cu un site bine structurat

Transformă-ți site-ul într-un asset de valoare pentru afacerea ta și un hook perfect de noi potențiali clienți.

Un website bun atrage noi clienți pentru serviciile tale

Design modern și personalizat

Pentru a converti dar și pentru ați crește brandul ai nevoie de un website cu un design curat, modern și care îți identifică instant afacerea și produsele dintr-o singură privire.

Administrare ușoară

Vei putea să-ți adaugi produsele și să administrezi comenzile cu ușurință din panoul de administrare.

Cele mai bune practici​ Google

Pentru ca vizitatorii să rămână pe website-ul tău respect cele mai bune practici, astfel nu vei avea probleme cu viteza de încărcare, SEO, accesibilitatea și imaginile.

Optimizare SEO

Pentru a putea fi relevant și printre primii în căutările utilizatorilor ai nevoie de optimizare SEO și o structură a website-ului construită pe cuvintele și frazele tale cheie.

Formulare de contact

Deobicei obiectivul unui site de prezentare este cel de a obține apeluri, cereri de ofertă sau solicitări de programări. Îți voi integra tot ce ai nevoie pentru ca site-ul tău să aducă plus valoare afacerii tale și să devină profitabil.

Indexare

Indexarea și configurarea sitemap-urilor îți vor permite să ai site-ul vizibil și prezent pe internet. Google va putea vedea și identifica cu ușurință website-ul.

Care sunt etapele de lucru?

Documentare

1

Strânge câteva exemple. Cum vrei să arate site-ul? Ce funcționalități trebuie integrate? După ce adunăm toate aceste informații, ne documentăm, notăm și schițăm o structură.

Prototipare

2

2

Construim prototipul high-fidelity pentru a ști cum va arăta site-ul înainte de implementare. Astfel ne asigurăm că îți place design-ul, iar implementarea va fi rapidă și eficientă.

Implementare

3

Trecem la treabă! Implementăm ce am dizăinărit și integrăm funcționalitățile și modulele de care ai nevoie. Felicitări! Ești live!

Fă-ți apariția în online!

Află de ce are nevoie imaginea afacerii tale. Programează 45 min. de consultanță GRATUITĂ și află de ce are nevoie afacerea ta în mediul online.

Toate drepturile rezervate Webkatz 2024

Utilizăm cookies

Pentru a îmbunătăți experiența ta website, utilizăm cookies.