Începe o nouă afacere online cu un website pe măsură

Produse fizice sau digitale? Nu contează, să trecem la treabă!

Construim magazine online care vând

Design modern și personalizat

Pentru a converti dar și pentru ați crește brandul ai nevoie de un website cu un design curat, modern și care îți identifică instant afacerea și produsele dintr-o singură privire.

Administrare ușoară

Vei putea să-ți adaugi produsele și să administrezi comenzile cu ușurință din panoul de administrare.

Cele mai bune practici​ Google

Pentru ca vizitatorii să rămână pe website-ul tău respect cele mai bune practici, astfel nu vei avea probleme cu viteza de încărcare, SEO, accesibilitatea și imaginile.

Optimizare SEO

Pentru a putea fi relevant și printre primii în căutările utilizatorilor ai nevoie de optimizare SEO și o structură a website-ului construită pe cuvintele și frazele tale cheie.

Integrare metode de plată multiple

Pune la dispoziție clienților tăi diverse metode plată: numerar la ramburs, plată cu cardul, transfer bancar direct sau plată în rate.

Indexare

Indexarea și configurarea sitemap-urilor îți vor permite să ai site-ul vizibil și prezent pe internet. Google va putea vedea și identifica cu ușurință website-ul.

Care sunt etapele de lucru?

Documentare

1

Strânge câteva exemple. Cum vrei să arate site-ul? Ce funcționalități trebuie integrate? După ce adunăm toate aceste informații, ne documentăm, notăm și schițăm o structură.

Prototipare

2

2

Construim prototipul high-fidelity pentru a ști cum va arăta site-ul înainte de implementare. Astfel ne asigurăm că îți place design-ul, iar implementarea va fi rapidă și eficientă.

Implementare

3

Trecem la treabă! Implementăm ce am dizăinărit și integrăm funcționalitățile și modulele de care ai nevoie. Felicitări! Ești live!

Întrebări frecvente

Înțelegem care sunt nevoile și curiozitățile tale. Nu am răspuns ceea ce căutai? Contactează-ne!

Cum se face plata?

Pentru a începe lucrul vei achita un avans de 50% din valoarea proiectului, iar diferența o vei achita înainte de a primi materialele în formatul final. În cazul abonamentelor vei plăti la sfârșitul fiecărei luni contravaloarea abonamentului, totul în baza facturii bineînțeles.

Cât timp durează până îmi primesc materialele?

Fiecare material are o durată specifică de ore sau zile lucrătoare. Toate aceste detalii sunt precizate în lista de prețuri. Deadline-ul poate varia în funcție de numărul de proiecte la care lucrez, rapiditatea feedback-ului tău și complexitatea proiectului.

Trebuie să furnizez conținutul materialelor?

Da, conținutul flyere-lor, broșurilor, vizualurilor etc. vor fi furnizate de către tine, iar eu le voi stiliza ✨ și structura pentru a transmite mesajul dorit.

În cât timp va fi gata website-ul?

Timpul de așteptare se poate modifica în funcție de rapiditatea feedback-ului primit din partea ta și complexitatea site-ului. De asemenea trebuie să te asiguri că ai pregătit tot conținutul care va fi pe site.

Primesc factură?

Pentru toate serviciile prestate către tine vei primi factură. Pentru abonamentele lunare, identități vizuale și website-uri vom încheia și un contract.

Am pierdut materialele!

Nicio problemă! Chiar dacă am finalizat proiectul poți oricând timp de un an să găsești materialele în Drive sau portalul Notion dedicat. 🥰

În prețul website-ului este inclusă mentenanța?

Nu, mentenața nu este inclusă în prețurile website-urilor. In pachetele Pro este inclusă o lună de mentenață, însă după terminarea acesteia este necesar încheierea unui contract de mentenanță dacă se dorește continuarea colaborării.

Trebuie să furnizez conținutul site-ului?

Da, conținutul paginilor, text și imagini este asigurat de către client. În cazul în care consideri că nu ești foarte priceput în ale scrisului pot interveni asupra textului contra cost.

Primesc găzduire sau domeniu?

Ofer găzduire și domeniu în cazul în care vei alege să plătești website-ul în rate, îți voi oferi mai multe detalii despre această posibilitate în oferta solicitată. În mod obișnuit nu ofer găzduire și domeniu, dar te pot ajuta să găsești un provider potrivit nevoilor tale.

De ce am nevoie de prototip pentru site?

De ce nu incepem direct implementarea? E simplu. Pentru a obține un website cu o structura si un design personalizat este necesar să vizualizăm produsul final, atât noi cât și tu. Ne putem juca pe prototip și putem încerca lucruri noi fără să stricăm website-ul. De asemenea etapa de implementare se va desfășura fără probleme și vom lucra repede și eficient.

Fă-ți apariția în online!

Află de ce are nevoie imaginea afacerii tale. Programează 45 min. de consultanță GRATUITĂ și află de ce are nevoie afacerea ta în mediul online.

Toate drepturile rezervate Webkatz 2024

Utilizăm cookies

Pentru a îmbunătăți experiența ta website, utilizăm cookies.