În perioada 30 noiembrie - 3 decembrie suntem în vacanță 😴

Magazin online

Magazine online care vând

01

Design modern și personalizat

Pentru a converti dar și pentru ați crește brandul ai nevoie de un website cu un design curat, modern și care îți identifică instant afacerea și produsele dintr-o singură privire.

02

Administrare ușoară

Indiferent că vom utiliza Woocommerce sau Shopify pentru crearea magazinului tău, vei putea să-ți adaugi produsele și să administrezi comenzile cu ușurință.

03

Cele mai bune practici​

Pentru ca vizitatorii să rămână pe website-ul tău respect cele mai bune practici, astfel nu vei avea probleme cu viteza de încărcare, SEO, accesibilitatea și imaginile.

04

Integrare metode de plată multiple

Pune la dispoziție clienților tăi diverse metode plată: numerar la ramburs, plată cu cardul, transfer bancar direct sau plată în rate.

05

Integrare curieri

Uită de completarea manuală a AWB-urilor. Îți voi integra plugin-urile firmelor de curierat cu care colaborezi.

06

Alte integrări

Poți integra o multitudine de funcționalități. Cele mai importante sunt: trust badges, chat online (Messenger/WhatsApp), pop-ups, upssels, crossels, bundles.

07

Optimizare SEO

Pentru a putea fi relevant și printre primii în căutările utilizatorilor ai nevoie de optimizare SEO și o structură a website-ului construită pe cuvintele și frazele tale cheie.

08

Indexare

Indexarea și configurarea sitemap-urilor îți vor permite să ai site-ul vizibil și prezent pe internet. Google va putea vedea și identifica cu ușurință website-ul.

Design direct la subiect fără bullshit

Programează 45 min. de consultanță GRATUITĂ și află de ce are nevoie afacerea ta în mediul online.

Solicită ofertă

Începe să construiești imaginea online a afacerii tale

Softuri & platforme

Ce utilizez în crearea magazinelor online?

În funcție de numărul de produse, a funcționalităților dar și a bugetului tău, pot folosi diferite platforme și buildere.

Figma

Figma este un tool de design. Inainte de a implementa website-ul si inainte de a fi live, voi crea un prototip al site-ului pentru a ști 100% cum va arăta acesta și care va fi structura sa, astfel lucrăm eficient și rapid.

Wordpress + Woocomerce

Această combinație de CMS și Woocommerce este cea mai des utilizată deoarece ele sunt gratuite și nu necesită un abonament lunar, în schimb sunt necesare diverse plugin-uri pentru a integra o parte din funcționalitățile dorite, iar prețul acestora pot varia.

Shopify

Una din cele mai utilizate platforme de ecommerce, Shopify e super user-friendly, are deja incluse diverse funcționalități, însă acesta are un cost lunar de 32 - 92 USD.

Elementor & Oxygen

Acestea sunt builderele folosite în construirea website-ului. În funcție de ce îți dorești să obții voi alege unul din ele, ambele fiind des utilizate și optimizate pentru a nu încărca website-ul.

Cele mai utilizate plugin-uri de optimizare

Yoast, RankMath sau LighSpeed și multe altele ne ajută să șlefuim site-ul până acesta devine profitabil și ușor de utilizat, iar tu obții rezultatele dorite.

Investește în afacerea ta

Prețuri & pachete

Alege pachetul care ți se potrivește și solicită o ofertă pentru a primi o estimare de preț corectă

Basic

de la

1700 

Potrivit pentru magazinele mici

Standard

de la

2400 

Potrivit pentru magazine mici sau în creștere

Pro

de la

3200

Potrivit pentru afacerile mari

Răspunsul e aici

Întrebări frecvente

Nu, mentenața nu este inclusă în prețurile website-urilor. In pachetele Pro este inclusă o lună de mentenață, însă după terminarea acesteia este necesar încheierea unui contract de mentenanță dacă se dorește continuarea colaborării.

După stabilirea tuturor cerințelor, semnăm un contract de prestări servicii în care specificăm toate detaliile proiectului. La semnarea contractului se achită un avans de 50% din contravaloarea proiectului, iar diferența se achită înainte de lansarea website-ului.

Da, conținutul paginilor, text și imagini este asigurat de către client. În cazul în care consideri că nu ești foarte priceput în ale scrisului pot interveni asupra textului contra cost.

Timpul de așteptare se poate modifica în funcție de rapiditatea feedback-ului primit din partea ta și complexitatea site-ului. De asemenea trebuie să te asiguri că ai pregătit tot conținutul care va fi pe site.

Nu, crearea bannerelor este un serviciu separat de graphic design și se consideră un extra cost.

Ofer găzduire și domeniu în cazul în care vei alege să plătești website-ul în rate, îți voi oferi mai multe detalii despre această posibilitate în oferta solicitată. Pentru pachetele Basic, Standard și Pro achitate în mod obișnuit nu ofer găzduire și domeniu, dar te pot ajuta să găsești un provider potrivit nevoilor tale.

Utilizăm cookies

Pentru a îmbunătăți experiența ta website, utilizăm cookies.