Conturează-ți brandul cu materiale vizuale create special pentru vocea și imaginea sa

Fie ca ai nevoie de un mega banner sau de o carte de vizită, noi îți oferim tot ce are nevoie imaginea ta.

Nu ignora imaginea afacerii tale, fie ea online sau offline

Bazează-te pe noi și vom evalua corect nevoile tale și îți vom face cele mai eficiente recomandări. 

Identitate vizuală

Logo în toate formatele de care ai nevoie, gamă cromatică optimizată și pentru web, fonturi cu diacritice, pachetul complet pentru a-l putea utiliza în orice context.

Design materiale printabile

Mapă personalizată, carte de vizită, flyere, broșuri, foi cu antet, tot ce ai nevoie pentru a lăsa o amprentă clienților tăi.

Materiale digitale

Bannere pentru website, cover Facebook, vizualuri social media, orice material vizual de care ai nevoie.

Creăm identități vizuale care identifică

Rolul identității este să te diferențieze și să ajute posibilii clienți să te recunoască cu ușurință. Elementele identității se vor reflecta asupra tuturor materialelor vizuale și a site-ului.

  • Logo în toate formatele de care ai nevoie

  • Brandbook cu indicații de utilizare

  • Stationery design

Desfășoară-ți activitatea online și offline cu materialele potrivite

Poți beneficia de serviciile de graphic design doar atunci când ai nevoie sau poți solicita un abonament lunar pentru un volum constant de lucru.

  • Vizualuri social media

  • Materiale digitale și pentru website

  • Prezentări, flyere, broșuri etc.

Întrebări frecvente

Înțelegem care sunt nevoile și curiozitățile tale. Nu am răspuns ceea ce căutai? Contactează-ne!

Cum se face plata?

Pentru a începe lucrul vei achita un avans de 50% din valoarea proiectului, iar diferența o vei achita înainte de a primi materialele în formatul final. În cazul abonamentelor vei plăti la sfârșitul fiecărei luni contravaloarea abonamentului, totul în baza facturii bineînțeles.

Cât timp durează până îmi primesc materialele?

Fiecare material are o durată specifică de ore sau zile lucrătoare. Toate aceste detalii sunt precizate în lista de prețuri. Deadline-ul poate varia în funcție de numărul de proiecte la care lucrez, rapiditatea feedback-ului tău și complexitatea proiectului.

Trebuie să furnizez conținutul materialelor?

Da, conținutul flyere-lor, broșurilor, vizualurilor etc. vor fi furnizate de către tine, iar eu le voi stiliza ✨ și structura pentru a transmite mesajul dorit.

În cât timp va fi gata website-ul?

Timpul de așteptare se poate modifica în funcție de rapiditatea feedback-ului primit din partea ta și complexitatea site-ului. De asemenea trebuie să te asiguri că ai pregătit tot conținutul care va fi pe site.

Primesc factură?

Pentru toate serviciile prestate către tine vei primi factură. Pentru abonamentele lunare, identități vizuale și website-uri vom încheia și un contract.

Am pierdut materialele!

Nicio problemă! Chiar dacă am finalizat proiectul poți oricând timp de un an să găsești materialele în Drive sau portalul Notion dedicat. 🥰

În prețul website-ului este inclusă mentenanța?

Nu, mentenața nu este inclusă în prețurile website-urilor. In pachetele Pro este inclusă o lună de mentenață, însă după terminarea acesteia este necesar încheierea unui contract de mentenanță dacă se dorește continuarea colaborării.

Trebuie să furnizez conținutul site-ului?

Da, conținutul paginilor, text și imagini este asigurat de către client. În cazul în care consideri că nu ești foarte priceput în ale scrisului pot interveni asupra textului contra cost.

Primesc găzduire sau domeniu?

Ofer găzduire și domeniu în cazul în care vei alege să plătești website-ul în rate, îți voi oferi mai multe detalii despre această posibilitate în oferta solicitată. În mod obișnuit nu ofer găzduire și domeniu, dar te pot ajuta să găsești un provider potrivit nevoilor tale.

De ce am nevoie de prototip pentru site?

De ce nu incepem direct implementarea? E simplu. Pentru a obține un website cu o structura si un design personalizat este necesar să vizualizăm produsul final, atât noi cât și tu. Ne putem juca pe prototip și putem încerca lucruri noi fără să stricăm website-ul. De asemenea etapa de implementare se va desfășura fără probleme și vom lucra repede și eficient.

Fă-ți apariția în online!

Află de ce are nevoie imaginea afacerii tale. Programează 45 min. de consultanță GRATUITĂ și află de ce are nevoie afacerea ta în mediul online.

Toate drepturile rezervate Webkatz 2024

Utilizăm cookies

Pentru a îmbunătăți experiența ta website, utilizăm cookies.