În perioada 30 noiembrie - 3 decembrie suntem în vacanță 😴

Graphic design

Identitate vizuală

Rolul identității este să te diferențieze și să ajute posibilii clienți să te recunoască cu ușurință. Elementele identității se vor reflecta asupra tuturor materialelor vizuale și a site-ului.

Graphic design

Poți beneficia de serviciile de graphic design doar atunci când ai nevoie sau poți solicita un abonament lunar pentru un volum constant de lucru.

Solicită ofertă

Începe să construiești imaginea online a afacerii tale

Design direct la subiect fără bullshit

Programează 45 min. de consultanță GRATUITĂ și află de ce are nevoie afacerea ta în mediul online.

Softuri & platforme

Ce utilizez în realizarea serviciilor de graphic design?

Adobe Suite, here we go!

Adobe InDesign

InDesign se utilizează deobicei în crearea materialelor destinate printării sau care au multe pagini precum broșurile, cărțile sau booklet-urile.

Adobe Illustrator

În cazul în care ai nevoie de ilustrații, icon-uri, bannere sau alte materiale creative, Illustrator e aliatul cel mai bun în acest caz.

Adobe Photoshop

Cred că știm cu toții ca Photoshop este un soft puternic de editare și creație digitală. Ai o idee trăsnită sau vrei să edităm fotografii? Photoshop sare în ajutor!

Canva

Canva este un aliat mai nou în arsenalul designeri-lor, dar cu precădere în cel al social media managerilor. Este simplu de utilizat în crearea materialelor pentru Facebook/Instagram etc, de asemenea îl utilizez în crearea șabloanelor personalizate pentru tine în cazul în care dorești să-ți creezi singur materialele.

Investește în afacerea ta

Prețuri & pachete

Alege pachetul care ți se potrivește și solicită o ofertă pentru a primi o estimare de preț corectă

Materiale vizuale

€40/oră

Potrivit pentru diverse materiale ocazionale

Identitate vizuală

de la  €450

Potrivit pentru start-ups sau rebranding

Abonament Lunar

de la  €600

Potrivit pentru un volum de materiale constant

Răspunsul e aici

Întrebări frecvente

Pentru a începe lucrul vei achita un avans de 50% din valoarea proiectului, iar diferența o vei achita înainte de a primi materialele în formatul final. În cazul abonamentelor vei plăti la sfârșitul fiecărei luni contravaloarea abonamentului, totul în baza facturii bineînțeles.

Fiecare material are o durată specifică de ore sau zile lucrătoare. Toate aceste detalii sunt precizate în lista de prețuri. Deadline-ul poate varia în funcție de numărul de proiecte la care lucrez, rapiditatea feedback-ului tău și complexitatea proiectului.

Da, conținutul flyere-lor, broșurilor, vizualurilor etc. vor fi furnizate de către tine, iar eu le voi stiliza ✨ și structura pentru a transmite mesajul dorit.

Nicio problemă! Chiar dacă am finalizat proiectul poți oricând timp de un an să găsești materialele în Drive sau portalul Notion dedicat. 🥰

Utilizăm cookies

Pentru a îmbunătăți experiența ta website, utilizăm cookies.